Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Henry Bronett

Henry Bronett

från cirkusen till näringslivet. Om ledarskap, konflikthantering.

Henry Bronett kombinerar erfarenheter från cirkuslivet med näringslivet och talar om ledarskap med glädje och om att hitta passionen.

Henry Bronett är företagsledare, skådespelare, författare och TV-producent som föreläser om ledarskap och kommunikation. Om motivation och värdegrund, men också om expressiv yoga och jonglering.

Under mer än 300 år, och i rakt nedstigande led, har familjen Bronett fått människor att skratta, gråta och häpna. Vi känner Henry Bronett främst genom Cirkus Scott. Nu har han tagit steget in i modern tid genom att förena cirkusens magiska värld med näringslivets, i form av underhållande och tankeväckande seminarier och föreläsningar.

Med en erfarenhet byggt på tio år som ledare för ett företag i en mycket speciell bransch med 200-talet anställda från hela världen och en fyraårig utbildning i emotionellt ledarskap och konflikthantering, förmedlar Henry Bronett unika erfarenheter både om ledarskap och om vad som kan hända hos en turnerande cirkus. Hans föreläsningar handlar om ledarskap med utgångspunkt från människan själv och från glädjen, och om att få individen att bekräfta sin inneboende längtan och passion.

Henry Bronett

Henry Bronett

Företagsledare som föreläser

Underhållande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2