Hem > Personligheter > Henry Bronett

Henry Bronett

från cirkusen till näringslivet. Om ledarskap, konflikthantering.

Henry Bronett kombinerar erfarenheter från cirkuslivet med näringslivet och talar om ledarskap med glädje och om att hitta passionen.

Henry Bronett är företagsledare, skådespelare, författare och TV-producent som föreläser om ledarskap och kommunikation. Om motivation och värdegrund, men också om expressiv yoga och jonglering.

Under mer än 300 år, och i rakt nedstigande led, har familjen Bronett fått människor att skratta, gråta och häpna. Vi känner Henry Bronett främst genom Cirkus Scott. Nu har han tagit steget in i modern tid genom att förena cirkusens magiska värld med näringslivets, i form av underhållande och tankeväckande seminarier och föreläsningar.

Med en erfarenhet byggt på tio år som ledare för ett företag i en mycket speciell bransch med 200-talet anställda från hela världen och en fyraårig utbildning i emotionellt ledarskap och konflikthantering, förmedlar Henry Bronett unika erfarenheter både om ledarskap och om vad som kan hända hos en turnerande cirkus. Hans föreläsningar handlar om ledarskap med utgångspunkt från människan själv och från glädjen, och om att få individen att bekräfta sin inneboende längtan och passion.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta