Hem > Personligheter > Hans Lepp

Hans Lepp

Kulturråd och sann humanist - Talar om Sverige och svenskarna

Hans Lepp talar gärna och länge om länder, människor och kultur, som om våra grannar de baltiska staterna, eller Italien. Han är fil. kand i konst, arkeologi och folklivsforskning och har varit intendent på bl.a. Slottet i Stockholm.

Hans Lepp är kulturråd vid Svenska Institutet och en sann humanist. Han har varit museiintendent på Hallwylska museet och Kungliga Slottet i Stockholm. Hans har rest flitigt, inte för att bestiga jättelika berg, utan för att lära sig om människors kultur och sätt att leva. Hans Lepp är fil. kand. i konst, arkeologi och folklivsforskning. Hans ämnen då han föreläser handlar om Sverige och svenskarna sedda ur andras ögon och från andra epoker, om Italien och särskilt Venedig, Florens, Rom och Neapel och om de baltiska staterna där han arbetat som diplomat.

Våra grannländer Estland, Lettland och Litauen har relativt nyligen gått från sovjetiska delstater till självständiga, demokratiska republiker. Men vad vet vi om dessa länder, om deras dramatiska historia och om deras kultur? Hans Lepp vet det mesta. Och Italien då? Landet som tycks ha allt, ett makalöst kök, goda viner, vackra människor och originella politiker. Man kan tala mycket om om dess städer och gärningar, om konsten och kulturen. Även här vet Hans att berätta.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta