Hem > Personligheter > Hanna Wallensteen

Hanna Wallensteen

Normer, rasism och adoptionsfrågor

Hanna Wallensteens föreläsningar handlar om hur vi möter och bemöter det som avviker från det vi är vana vid. Med konkreta exempel och gestaltningar belyser Hanna teoretiska resonemang på ett underhållande sätt.

Hanna Wallensteen är utbildad psykolog och har över 15 års erfarenhet av att föreläsa om normer, rasism och adoptionsfrågor. Hanna är själv adopterad från Etiopien och hennes föreläsningar brukar beskrivas som tänkvärda, lärorika och roliga.

Hur reagerar jag när någon annan eller jag själv blir illa bemött? Hur vet jag om det är en kränkning eller något annat? Hur vet jag om det är rasism? Är det skillnad på avsiktliga och oavsiktliga kränkningar? Vad får mina reaktioner för konsekvenser och hur skulle jag kunna agera annorlunda?

Hanna Wallensteens föreläsningar handlar om hur vi möter och bemöter det som avviker från det vi är vana vid. Med konkreta exempel och gestaltningar belyser Hanna teoretiska resonemang på ett underhållande sätt. Genom att vända och vrida på perspektiven väcker hon igenkänning och nya tankar. Föredragen innehåller också handfasta tips och strategier som är enkla att använda i vardagligt arbete med människor.

Hanna Wallensteen är psykolog och adopterad från Etiopien. Hennes yrkeserfarenhet sträcker sig från socialtjänst och psykiatri till fristående organisationer och skola. Föreläsningarna anpassas efter uppdragsgivarens önskemål och passar för både större och mindre grupper.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta