Hem > Personligheter > Gunnar Åsberg

Gunnar Åsberg

Livsfilosof som talar om kärlek, ledarskap och humor

Gunnar Åsberg är före detta informationschef på Telia och talar gärna om konsten att vara den man är. och om mål och motivation och att utvecklas som människa. Han brukar kallas vår ende stå-upp filosof.

Gunnar Åsberg är författare, föreläsare och livsfilosof samt före detta informationschef för Telia. Talar om ledarskap, kärlek och humor och konsten att se ljuspunkterna i vardagen genom att vara där man är. Talar även om mål och motivation, personlig utveckling och livsbalans och livsglädje.

Livsfilosofen och författaren Gunnar Åsberg brukar ibland kallas Sveriges ende stå-upp filosof. Ett av hans uttalanden som ofta citeras är: "Det finns inga friska människor, bara för dåligt undersökta." Men som med all äkta humor finns det i botten ett djupt allvar. Gunnar talar om förhållningssätt man han använda för livets olika möten, om hur man vågar göra svåra val för att åstadkomma ett harmoniskt och fungerande privat- och arbetsliv.

Som föreläsare är Gunnar Åsberg mycket personlig och hans föreläsningar framkallar allt lika mycket skratt som tårar. Gunnars motto med sina föreläsningar är att både roa och undervisa och att han lyckas kan alla de som haft förmånen att lyssna på honom intyga.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta