Hem > Personligheter > Fredrik Ullén

Fredrik Ullén

Framstående hjärnforskare - Forskar om inlärning, kreativitet

Fredrik Ullén är en av Sveriges mest framstående hjärnforskare. Han forskar kring kreativitet och flow, en forskning som fått stort internationellt genomslag. Han är dessutom en kritikerrosad konsertpianist.

Fredrik Ullén är professor i kognitiv neurovetenskap vid Institutionen för Neurovetenskap vid Karolinska institutet. Han leder en forskargrupp som studerar inlärning, kreativitet och flow, alltså det tillstånd av koncentration och lycka som människor kan gå in i under stimulerande uppgifter. Ett annat stort forskningsintresse är hur vår hjärna hanterar musik. Fredriks forskning sker bland annat i samarbete med flow-begreppets skapare, världskände Mihály Csíkszentmihályi.

Hans forskning har fått stort internationellt genomslag, och han presenterades nyligen i Svenska Dagbladets reportage "Supertalangerna tar plats på scenen", om ledande unga forskare i Sverige. Fredrik är också en mycket uppskattad och inspirerande föredragshållare med stor erfarenhet av att berätta om forskning på ett engagerande och lättfattligt sätt. Han är dessutom en kritikerrosad, internationellt verksam konsertpianist. Fredrik föreläser både om flow och kreativitet och om den musikaliska hjärnan.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta