David Ek

David Ek

Hälsa som en nyckel till lönsamhet

David Ek har hjälpt några av Sveriges mest framgångsrika företag att genom förbättrad hälsa skapa förutsättningar för ökad produktivitet och lönsamhet. David är utbildad näringsfysiolog och har erfarenhet från både hälsobranschen och idrottsvärlden.

David Ek lär ut och inspirerar kring hur organisationer och individer blir mer lönsamma, produktiva och konkurrenskraftiga genom ett integrerat hälsotänk från företagspolicy, mätning och uppföljning till hälsoinspiration på individnivå. Du får nya kunskaper och inspiration kring hur du med enkla förändringar i vardagen kan bli mer hälsosam, produktiv och stresstålig samtidigt som företaget blir en attraktivare arbetsplats. Anställdas hälsa blir en allt viktigare fråga både för företagets lönsamhet och också för attraktionskraften i rekryteringen av nya medarbetare och i framtiden en allt viktigare del av företagets image.

David har livslång erfarenhet från idrotten både som aktiv simmare och många år som tränare. Från idrotten tar han med sig en resultatorienterad inställning och visar hur fysiskt välmående och hälsa är en förutsättning för en effektiv och produktiv organisation.

Ämnen:
• Anställdas hälsa, en nyckel till lönsamhet, Hälsa från individ till organisation
• Framtidens företagshälsa, Den attraktiva arbetsplatsen,
• Kost för prestation – Mat för mästare, Näringslära för träning och vardag
• Den enkla hälsan – Små insatser som ger stor avkastning

Davids föreläsningar täcker ett brett område från hälsa, kostförändring och effektiv träning till företagshälsa och hälsoekonomi. Han skräddarsyr gärna en föreläsning just efter ditt företags önskemål.

Fotograf: Sarah Saverstam

Pressbilder

David Ek

David Ek

Politik

Föreläsare

Ekonomi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2