Hem > Personligheter > David Druid

David Druid

Killen som gett backslicken ett ansikte

David Druid är en stå-upp komiker med fullt ös. Han är ibland vågad, men aldrig plump. Och publiken vrider sig av skratt.

David Druid är ett energiknippe på scenen. Han sätter fart på vilken publik som helst. Han pratar om allmänna saker med en positiv syn. David Druids beskrivning av vad som hände när han skulle överraska sin fästmö är obeskrivlig och får publiken att skratta länge åt "tankar som inte var riktigt färdigtänkta kanske".

Han har medverkat bland annat i Extra! Extra! på TV3, Ballar av stål på Kanal 5, där han spelade karaktären "Bokstavsbarnet".Under 2010 medverkade han som sidekick i Sommarkrysset som sändes på TV4. Samma år gjorde David Druid tillsammans med Micke Tavio-Viera reportage för radio- och TV-programmet Vakna med The Voice där de kallade sig för "David Druid and Mike the cam guy". 2012/2013 har han/syns han i TV4s komediserie Kontoret som karaktären Robin T. Larsson.

Druid spelade Tony Scala i filmen Flickan som lekte med elden. I januari 2013 blev han ny programledare i Morgonpasset i P3, och syns även vissa lördagar i Morgonpasset i SVT2.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta