David Batra
Fotograf: Robert Eldrim

David Batra

Ledande stå-uppare - Civilekonom med magisterexamen

David Batra är en av landets främsta stå-upp komiker och förekommer flitigt i radio och TV. Men han har även andra strängar på sin lyra, som att tala om varumärken, IT och kulturkrockar.

David kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater, regissör.

Som standupkomiker har David Batra gjort över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 "Årets manliga komiker".

Under 2018 och 2019 var David ute på turné med sin succéföreställning "Elefanten i Rummet" och han kan sågs också i TV-rutan i sin egen programserie "Världens sämsta indier" och som programledare i "Breaking News".

Förutom en av många sedd som landets roligaste komiker kan även David Batra bokas som moderator och/eller föreläsare.

Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.
Genom sin exklusiva föreläsning visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och får dem att skratta samtidigt.

David berör följande ämnen:

  • En ståuppkomiker har ungefär tio sekunder på sig att fånga publikens uppmärksamhet. Hur gör komikern och vad kan personer i näringslivet dra för lärdomar av detta?
  • Så får du folk att skratta.
  • Lär dig hur man kan skapa förståelse och kommunicerar.

Från kulturkrock till världstopp
I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar komikern David Batra med sig av hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Sverige har på kort tid förändrats något oerhört. För inte länge sedan var vi ett land där alla som satt på bussen på väg till jobbet på morgonen, kunde prata samma språk, hade läst samma morgontidning och bar på ungefär samma förhoppningar om framtiden. Kliver du på bussen idag kan du vara ganska säker på att flera av dina medpassagerare inte har ätit samma sorts frukost som du har gjort, de har helt andra semesterplaner än vad du har och några begriper inte ett ord av vad du säger.

Det nya blandade Sverige skapar många utmaningar inte minst i arbetslivet, men hanteras de på rätt sätt kommer blandningen av olika kulturer göra oss starkare och ännu mer framgångsrika.

I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar David Batra med sig av sina tips om hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Davids pappa är från Indien och kom till Lund som gästforskare i medicin på 70-talet. Hans plan var att stanna i Sverige ett halvår men så träffade han Davids mamma och är fortfarande kvar.

Detta resulterade i en uppväxt i Lund med två olika kulturer. David säger ödmjukt själv att han som skånsk indier är resultatet av en lyckad kulturkrock.

David har till stor del byggt sin karriär på att studera det typiskt svenska. Detta har resulterat i flera uppskattade TV-program, föreställningar och bästsäljande böcker. I den här föreläsningen får vi se prov på Davids roliga observationer men vi får även handfasta råd om hur vi kan kommunicera med varandra och finna smarta sätt att samarbeta trots att vi kanske har helt olika bakgrund.

Pressbilder

David Batra

David Batra

Komiker

Fotograf: Robert Eldrim

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2