Daniel Swärd

Daniel Swärd

Inspiration & motivation i en digital tid

Han ger åhörarna nycklar och insikter till att kunna må bra och prestera bra i en tid med allt snabbare förändring. De engageras och berörs av Daniel Swärds passionerade föredrag som går på djupet och lever vidare hos deltagarna.

För att inspirera och motivera nästa generation till att hitta målsättningar och drömmar i livet startade Daniel det ideella projektet Inspirerande Människor. Daniel intervjuar nobelpristagare, OS-guldmedaljörer, börs-VD:ar, professorer, entreprenörer, dirigenter, konstnärer, hjärnkirurger, musiker, piloter och vardagshjältar som brandmän. Målet är att skildra alla yrken som finns och skapa en fritt tillgänglig TED-liknande filmplattform.

Exempel på föreläsningar;

  • Lyckas med samarbete
  • Upptäck dina grönslösa resurser
  • Du vet väl om att du är värdefull
  • Nå dina drömmar

Daniels kärnområden som föreläsare är Inspiration & Motivation, Entreprenörskap, Kommunikation & Hälsa. Det är också röda trådar som återfinns i Daniel Swärds liv som serieentreprenör, filantrop och författare. Bland nöjda klienter finns Karolinska Institutet och Svenska Kyrkan.

Daniel delar på ett underhållande sätt med sig av erfarenheter, råd och upplevelser från över 300 djupintervjuer och möten med bl.a. OS-guldmedaljörer Sarah Sjöström & Pia Hansen, nobelpristagare John C Mather från NASA & Arvid Carlsson, entreprenör Christian von Koenigsegg & Salvatore Grimaldi, världsmästare Jenny Fransson & Anders Järryd, 3-stjärnig Michelin kock Thomas Bühner, Lasse Holm, Lasse Åberg & Theodor Kallifatides, diabetesforskare Maria Gomez och Börs-VD Lena Olving.

Daniel Swärd började redan som 14-åring med att få agenturen för tunnbröd i södra Sverige. Som ung startade Daniel ett klädmärke där plaggen bar svärd i nysilver, förpackades i trälådor och såldes i butiker i Skandinavien.

Efter studier vid Lunds Universitet och resor i 65 länder grundade Daniel smyckesmärket DANIEL SWORD. Med 400 butiker som återförsäljare i 15 länder märks Tyskland, Österrike, Irland, Norge, Island, Nuuk på Grönland och delstater i USA som Kalifornien, Alaska och Florida. I den skånska silverateljén skapas smycken med inspirerande texter och design präglad av den nordiska karga naturen. På Bjärehalvön snidas smyckesställ av björk och ek för hand. Storytellingen bygger på det aktiva livet nära naturen och smyckena fotograferas på stranden.

Daniel har skrivit ett tiotal presentböcker om motivation, må bra, kommunikation och inspiration som sålts i nästan 1 miljon exemplar på fyra språk.

Daniel är fembarnsfar och bor vid havet där han lever ett aktivt liv nära naturen med kajaking, mountainbike, fiske, löpning och surfing.

Pressbilder

Daniel Swärd

Daniel Swärd

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2