Hem > Personligheter > Claes Trollestad

Claes Trollestad

Teologie doktor och präst - Betydelsen av en värdegrund

Claes Trollestad talar om olika aspekter på ledarskap, om organisationskulturer, om tydlig kommunikation och om en mogen och personlig livssyn.

Claes Trollestad är teologie doktor, docent i livsåskådningsvetenskap vid Uppsala, medarbetare i Etikakademien och präst i Svenska Kyrkan. Claes har arbetat mycket med forskning bl.a. på Centrum för Etik och Ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och vid University of California, Santa Barbara inriktat på Human Resource Management. Claes Trollestad är även engagerad som ledamot i den rådgivande nämnden för Roburs miljö- och etiska fonder. Claes föreläsningar handlar om olika aspekter på ledarskap och om betydelsen av en värdegrund.

Organisationskulturer är sociala fenomen som växer fram i samspel mellan individer. Medarbetare förväntas ha "high commitment", och denna hängivenhet ska ta sig uttryck som passar in i företagets värderingar. Men är det verkligen rätt väg att gå? Claes Trollestad vill ställa frågor som: Är det viktigt med gemensamma värderingar? Hur tar vi då tillvara olikheterna? Om vi accepterar att människor är olika blir det avgörande för en alternativ ledningsfilosofi med människan i centrum att det finns öppna ledare med tydlig kommunikation och en mogen, personlig livssyn.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta