Christina Winner

Christina Winner

Föreläsare, debattör och komiker

Christina Winner gör standup och föreläser även om synen på ålderdom och hur det är att bli gammal.

Christina Winner är den fd. informationschefen som vid 70 års ålder provade standup för första gången. På ett ståuppevent lade hon märke till att alla som uppträdde var killar under 40 år som drog likartade skämt. Så Christina åkte hem och skrev ihop sin första standup. Med inställningen "det kan inte bli fel bara annorlunda" är hon idag en hyllad komiker och föreläsare som lyfter fördomar om att bli äldre.

Christina föreläser även om rädslan som begränsar våra liv för att vi vill slippa kliva ur vår trygghetszon. Vi är bra på att hitta ursäkter och inte våga, för då behöver vi inte heller oroa oss för resultatet. Som medarbetare på ett företag behövs känslan av att våga och prova nya saker. Christina har många års arbetslivserfarenhet och har själv kämpat med mod och rädsla, både i stort och smått. Ibland kan vi alla behöva en knuff åt rätt håll och efter den här föreläsningen kommer du att våga lite mer. Ett roligt och annorlunda perspektiv från någon som levt livet.

Christina Winner kör standup och föreläser även om synen på ålderdom och hur det är att bli gammal. "Sverige är ett av de mest ålderssegregerade länderna i världen. Det finns så mycket fördomar kring att bli äldre, även bland äldre själva. Jag försöker fylla åren med liv och inte bara livet med år!"

Christina Winner

Christina Winner

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2