Hem > Personligheter > Christer Borg

Christer Borg

Psykolog, psykoterapeut, handledare och föreläsare

Christer Borg arbetar sedan många år som handledare inom kriminalvården. Han talar om människor utgående från deras nuvarande livssituation men även från deras historia.

Christer Borg är legitimerad psykolog och psykoterapeut samt sedan många år handledare inom bl.a. kriminalvården. Christer är dessutom professionell föreläsare med ett brett utbud inom sitt område. Exempel på ämnen är: Vad styr arbetsgruppen? – om den tysta agendan.

Nöjd med dina relationer? – om upprepningsmönster. Klienten i fokus? – om professionellt förhållningssätt. Kameleont eller psykopat? – om att finna sin roll. Svårt att prestera? – om stressens påverkan. Parallellprocesser – vad är det och hur uppstår de?

Att möta och förstå personer med psykiska störningar. Kriskunskap och krisstöd – när det oväntade sker.

Christer utgår från en syn på människan där hon inte bara ses i sin nuvarande livssituation utan också är summan av sin hittillsvarande historia. Han beskriver möjligheter till förändring av våra relationer och vår kommunikation. Om vi med civilkurage kan granska den tillvaro vi lever i så är första steget taget. Christer Borgs föreläsningar är fyllda av fakta, beskrivande exempel, anekdoter och personliga berättelser som berör åhöraren genom att det som beskrivs ofta känns igen i den egna vardagen – både yrkesmässigt och privat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta