Charlotte Karlsson

Charlotte Karlsson

Snöra på dig skorna!

Vid sidan av löparkarriären vill Charlotte på ett lustfyllt och kreativt sätt inspirera andra till en aktiv livsstil med medvetna kostval.

Charlotte Karlsson grundade Runday, en löpargrupp, tillsammans med Lisa Nauclér år 2011. Gruppen baseras på glädjen till löpning samt löpteknik med inspiration från friidrotten.
Rundays vision är att sprida löparglädje runt världen med målet att inspirera till en hälsosam livsstil där träning är roligt. Företaget tror på varierad träning där glädjen är nummer ett, tillsammans med löpskolning och teknikträning.

Runday startade med gratis träning för allmänheten en gång i veckan och redan från början var det många deltagare på träningspassen. Tack vare att löpträningen var social, varierande, utvecklande och rolig passade den såväl nybörjare som elitmotionärer. Idag är Runday en av de starkast växande löpargrupperna i Sverige med mer än 200 deltagare varje pass, 25 företag anlitar Runday för träning, samt att Runday är en flitig citerad källa i såväl dagspress som TV.

Sedan 2013 jobbar Charlotte heltid med Runday och har därmed lämnat sin trygga anställning som managementkonsult. Charlotte Karlsson är löpare på svensk elitnivå på distanser från 800m till maraton. Hon fyller dagarna med att utbilda och inspirera såväl privatpersoner som företag till en hälsosammare livsstil där träning och motion är en viktig del.

Charlotte har idag fem färdiga föreläsningar som alla går att kombinera med gemensam löpträning som anpassas efter nivå.

  • Snöra på dig skorna
  • Med hinder mot mål
  • Spring ditt lopp
  • Skapa rörelse i vardagen
  • Löpteknik

Pressbilder

Charlotte Karlsson

Charlotte Karlsson

Löpare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2