Bengt Klefsjö

Bengt Klefsjö

Professor i kvalitetsteknik - Kvalitetsutveckling och ledarskap

Bengt Klefsjö arbetar vid Luleå Tekniska Universitet talar gärna om kvalitet och hur man kan utveckla den, men även om retorik och presentationsteknik, vilket hans många år som lärare givit honom goda insikter i.

Bengt Klefsjö är professor i kvalitetsteknik vid Luleå tekniska universitet, författare med över tjugo publicerade böcker i matematik, matematisk statistik och kvalitet samt med mängder av både vetenskapliga och populärvetenskapliga artiklar i tidningar och tidskrifter.

Bengt Klefsjö föreläser bl.a. om vad kvalitet och kvalitetsutveckling egentligen är, om hur kvalitetsutveckling hänger ihop med ledarskap, men även om retorik och presentationsteknik som han inhämtat under snart ett halvt sekels undervisande med flera utmärkelser som årets lärare på sin meritlista.

Bengt har under årens lopp givit många föreläsningar för ledningsgrupper, medarbetare, studenter och andra grupperingar kring kvalitet och kvalitetsutveckling. Han är en eftertraktad föreläsare med förmågan att plocka upp de olika aspekter på begreppet kvalitet som mest intresserar de han för tillfället föreläser för, vare sig det handlar om offentlig eller privat sektor, industri- eller tjänsteföretag. Att ta del av Bengt Klefsjös föreläsningar är både mycket informativt och inte minst underhållande.

Bengt Klefsjö

Bengt Klefsjö

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2