Din tid är nu – ansök till Talarforum Talang

Ta chansen och förverkliga din dröm. Ta steget att våga prova något nytt. Ansök till Talarforum Talang och få hjälp att ta ett steg mot att bli professionell föreläsare.

Det enda du behöver göra är att filma dig själv i max 3 minuter. Visa kort vem du är, vad du föreläser om och hur du är på scen. Spela in filmen med din mobilkamera eller vad du har tillgängligt och skicka sedan in din ansökan här.

Vi på Talarforum söker ständigt efter nya talanger och har flera auditions varje vecka. Men det är fler personer som hör av sig än vad vi har möjlighet att titta på, säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang. Därför kommer auditionscenen tillfälligt att flytta ut från Talarforums kontor, till en större scen. Nu kan alla som drömt om att börja föreläsa och sprida kunskap ta chansen och ansöka.

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration.

Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap, lyfta talarbranschen och öppna upp en kanal för människor som vill börja föreläsa eller som vill komma ut och föreläsa mer. Vi får ofta höra av personer att de inte har nätverket, erfarenheten eller kunskapen om hur det går till att börja föreläsa. Genom det digitala formatet kan vi bidra till en större öppenhet och ge chansen för människor i alla åldrar, med olika bakgrund över hela Sverige som vill börja föreläsa. Vi hoppas sedan på ett blandat och riktigt intressant startfält till finalen inför ögonen på mässpublik och en spännande jury som även ger öppen feedback till finalisterna, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Vi ångrar bara de chanser vi aldrig tog – ansök idag!

Är detta inte du kanske du känner någon som skulle passa in? Dela med dig och sprid gärna informationen så ingen missar chansen.

Läs mer om Talang och ansök här.

Du kan också titta på redan inkomna bidrag och rösta på din favorit här.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2