Retorikläger för barn och ungdomar!

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik – och att det förknippas med något roligt. No Limits har skapat No Limits Camps - retorikläger för barn och ungdomar.

15 % rabatt på kursavgiften

Vi på Talarforum erbjuder dig 15 % rabatt på kursavgiften. Ange koden: Talarforum2017 när du anmäler dig

Camp 10-12 november i Stockholm,
10-13 år ”mellanstadiet”

Talarforumpris: 1.850 kronor. Begränsat antal platser.

Camp 8-12 december i Stockholm,
14-16 år ”högstadiet” – NYHET!

Talarforumpris: 2.375 kronor. Begränsat antal platser.

Vad får du med dig från Campen, förutom en massa nya kompisar, är nycklar och verktyg för att:
• stärka ditt självförtroende att tala inför människor
• lära dig lyssna på dig själv och andra
• våga tro på dina idéer
• kunna argumentera för din sak
• kunna tala övertygande inför en publik

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik och att det förknippas med något roligt No Limits har skapat No Limits Camps retorikläger för barn och ungdomar

I skolan förväntas det att man ska hålla föredrag och muntliga presentationer (något som kommer igen även i vuxen ålder). För en del ofrivilligt och förenat med oro, och för en del lustfyllt och spännande. Det senare är att föredra. Det här är ett roligt och viktigt läger för barn och ungdomar som vill lära sig tala inför publik med energi och lust.

Vi vill ta bort prestationsångesten och att barnen ska bli vän med fjärilarna i magen. Vi vill att barnen blommar ut. Det är vad vi brinner för, säger Johan Bergström, grundare av No Limits.

Pedagogiken baseras på Growth mindset, utvecklad på Stanford University. 2014 genomfördes det första retoriklägret och sedan dess har succén varit ett faktum. Närmare 1000 barn har gått No Limits Camps sedan start. Läs mer på No Limits camps hemsida.
Gör en anmälan eller kontakta No Limits på hemsidan eller maila bokning@nlcamps.se. Har du fler frågor kan du även maila johan@nlcamps.se direkt. Begränsat antal platser.
Om datumen inte passar, så kan man lämna intresseanmälan till Camps under 2018 (rabattkoden gäller).

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2