Koden är knäckt - Barnbok för vuxna

Hej! Jag heter Benny Fagerström och är 11 år. Efter flera år av studier och experiment – mest i min egen familj– har jag knäckt koden. Jag vet vad du ska säga och göra för att få igenom dina idéer!
Nu delar jag med mig till alla som vill bli riktigt bra på kommunikation… Inte bara till barn då – utan nu har även vuxna en unik chans att hänga med.

"Koden är knäckt - är i sin enkelhet en helt fantastisk bok i kommunikationsteori” - Katarina Gentzel Sandberg, Gullers Kommunikationsbyrå

I boken ger jag handgripliga exempel med en hög igenkänningsfaktor. Humor och allvar i en skön mix – om jag får säga det själv. Retorikstjärnan och författaren Elaine Eksvärd skriver på sin blog: "Jag sträckläste denna pärla medan jag drog på smilbanden och blev imponerad hur författaren lyckats baka ner retorikens förträffliga verktyg mellan dessa gula pärmar. Så bra!"

Erbjudande

Du mejlar beställningen till min Johan Bergström, på johan@nlcamps.se . Ange "Talarforum". Han svarar även i telefon, 070- 322 04 32 om du har frågor (vid ex företagsbeställningar).
• Talarforums sommarpris 135:-/st (rek pris 199:-), obegränsat antal (frakt ingår)
• Leverans 4-5 vardagar

Recensioner av boken:
NL Camps
”Koden är knäckt” på TV4 Nyhetsmorgon
Benny Fagerström TV-trailer 20 sek

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2