Talarforum expanderar

Efterfrågan på Talarforums tjänster har ökat kraftigt under en längre period vilket har bidragit till en expansion av företaget. Nyligen anställde Talarforum fyra nya säljare och en marknadskoordinator till marknadsavdelningen för att kunna möta den ökade efterfrågan.

En snabbt föränderlig värld tros vara en bidragande faktor till den ökade efterfrågan på föreläsningar i näringslivet. ”Föreläsningar speglar vad som händer i samhället och vi ser ett ökat intresse för bland annat digitalisering, mångfald, inspiration och kommunikation. Även faktiska verktyg för att människor och organisationer ska kunna följa med i förändringar som sker runt omkring oss efterfrågas allt mer” säger Fredrik Sjöholm, Talaransvarig på Talarforum.

Talarforum matchar kundens behov med de personer som tillför rätt kompetens, ett aktuellt perspektiv och en ny erfarenhet. Talare, moderatorer, experter, utbildare och exceptionella talanger - med förmågan att framföra sina budskap.
Rickard Stolt, Elin Olsson, Helén Liljenroth, Louise Dyrenbrant & Nils Norming
Rickard Stolt, Elin Olsson, Helén Liljenroth, Louise Dyrenbrant & Nils Norming

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2