> > > >

Allt är påhittat - en föreläsning om kreativitet av Navid Modiri

Navid Modiri

Navid Modiri är en av Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare inom kreativitet. Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer att finnas i morgon. Bli en sådan som hittar på. Navid uppmanar till mod och kreativitet, och river murar mellan åhörarna. Navid får människor att lyssna på varandra och prata med varandra, på riktigt.

Vi bjuder här på ett smakprov på Navids föreläsning ”Allt är påhittat”. För allt är ju påhittat. Stolen du sitter på, din dator, iPhone och rummet du sitter i har en gång varit en idé som överförts på papper och sedan byggts. Ingenting börjar som något stort. Allt det som finns runt oss är sådant vi har skapat. Det betyder att allt det som kommer att finnas i framtiden skapas av oss här och nu - Av dig och mig. Att varje företag, innovation och samhällsförändring, oavsett storlek, börjar med en idé - En dröm om något bättre. Allt är påhittat och du kan också hitta på.

Öppna i YouTube
Öppnas i YouTube

Navid Modiri

Navid Modiri har jobbat som programledare på radio och Tv, startat prisbelönta bloggen "365 saker du kan göra" och är vd på en kommunikationsbyrå.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta