Årets unga entreprenör

Mai-Li Hammargren

De senaste åren har varit minst sagt hektiska för den unga entreprenören Mai-Li Hammargren. Hon har kombinerat studier på Handels och utomlands, startat upp det uppmärksammade klockföretaget Mutewatch, föreläst om entreprenörskap och Time Management och nyligen blev hon utsedd till ”Årets unga entreprenör” av Founders Alliance.

Personlig effektivitet ligger Mai-Li varmt om hjärtat och det kanske inte är så konstigt. Under tiden som hon byggde upp sitt företag så varvade hon jobb som modell, tolk, blomsterflicka och barnflicka, med studier i London, Schweiz och Handelshögskolan.

Idén till Mutewatch föddes 2007 i samband med en entreprenörstävling. Mai-Li och hennes pojkvän hade olika dygnsrytm och hon ville hitta ett smidigt sätt att vakna på morgonen utan att störa den andra personen. Hon kom då på idén med ett tyst vibrerande armband. Nu har den utvecklats till en stilfull klocka med en dold touch screen.

Företaget höll produkten hemlig i två år, men strax efter att de första bilderna skickades ut den 5:e augusti 2010 fanns Mutewatch publicerat i några av världens största forum, som Engadget, Gizmodo med flera och på åtta dygn gick googleträffarna från noll till över 400 000. Företaget har lyckats etablerat ett globalt distributionsnätverk och fick tusentals beställningar redan innan klockan var klar för leverans.

Klockan har fått stor uppmärksamhet runt om i världen och finns nu hos ett 40-tal utvalda återförsäljare. Flera kända personer har setts med klockan, bland annat Karl Lagerfeld som köpte tre exemplar vid lanseringen.

Mai-Li Hammargren föreläser om personlig effektivitet, entreprenörskap och framtidens ledarskap. Hon har bland annat blivit utsedd till årets unga entreprenör och listats som en av Sveriges nya supertalanger.

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2