Nyårsgåva – ebok ”Det räcker inte med kärlek”!

Jenny Lexhed

“Det räcker inte med kärlek är emellanåt så utlämnande och smärtsamt konkret att man måste lägga den ifrån sig för att hämta andan.”
 Johanna Saldert, Dagens Industri weekend

För snart tjugo år sedan grundade Jenny och Mikael Lexhed Talarforum. De startade i en källarlokal på Tomtebogatan i Vasastan, Stockholm. Idag är vi drygt sextio medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Verksamheten bygger på det talade ordet - Talarforum har över 8 000 personligheter i sitt nätverk och erbjuder föreläsare, utbildare, moderatorer och underhållare inom vitt skilda områden. Privat har de varit med om en annan resa. Några år efter de startade Talarforum föddes deras son. Det visade sig att han har autism - kanske skulle han aldrig lära sig tala? I boken får vi följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas att få ett språk gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny drabbas av en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne.

Ladda ner boken här

“Boken Jenny skrivit om sitt autistiska barn och sitt eget sammanbrott är inte bara en berättelse om en utarbetad mamma och en familj i kris. Den handlar också om styrka, och framför allt om vägen tillbaka till ett bra liv. Det är en historia berättad med både galghumor och självironi.” Astrid Johansson, Dagens Nyheter

En tryckt version av boken finns att köpa här.

Boken är en bästsäljare och har översatts till finska, tyska och 6 januari 2015 ges den ut i USA. Du kan se en releasevideo för boken på Vimeo

Du kan förbeställa och köpa boken på engelska här

Jenny Lexhed har engageras som föreläsare runt om i Skandinavien. Här kan du se den tv sända konferensen som Hjärnfonden arrangerade på Oscarsteatern.

Gott nytt år önskar vi på Talarforum!

PS. Vi har öppet under mellandagarna. Kontakta oss gärna om du söker föreläsare, moderator eller underhållning!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2