Lyssna på Erik Haags Sommarprogram den 9 augusti

Klockan 13 den 9 augusti är Erik Haag värd för Sommar i P1. Erik har gjort sig känd för sina kluriga och nyfikna frågor i TV och radio. Med en lika stor portion varm humor som antalet oväntade stickspår kommer Eriks Sommarprogram verkligen kunna bjuda på överraskningar.

– I mitt Sommarprogram ska jag berätta om hur min karriär fick ett uppsving när jag började vara full på jobbet. Annars kommer det mest att handla om mitt favoritdjur: vildsvinet.

Erik Haag gjorde sitt mediala genombrott i början av 90-talet med sina busringningar i P3:s Hassan. Genom åren har hans humor fått stort utrymme i TV, så som c/o Segemyhr, Pappas pengar, Roast på Berns och Pentagon, för att bara nämna några av alla de program han har arbetat med. Men Erik har även gjort de populära matprogrammen Sjön suger, Landet brunsås och Historieätarna samt varit i finalen i På spåret och programledare för kultprogrammet

– Trots att jag jobbar mycket med humor så älskar jag seriösa, allvarliga ämnen och engagerade personer i viktiga sammanhang, säger Erik.

Missa inte Eriks Sommarprogram i P1, klockan 13 den 9 augusti.

Talarforum tipsar även om andra spännande Sommarvärdar: Theodor Kallifatides (11 juli), Jenny Strömstedt (13 juli) och Li Pamp (29 juli)

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2