> > > >

Lyssna på Erik Haags Sommarprogram den 9 augusti

Klockan 13 den 9 augusti är Erik Haag värd för Sommar i P1. Erik har gjort sig känd för sina kluriga och nyfikna frågor i TV och radio. Med en lika stor portion varm humor som antalet oväntade stickspår kommer Eriks Sommarprogram verkligen kunna bjuda på överraskningar.

– I mitt Sommarprogram ska jag berätta om hur min karriär fick ett uppsving när jag började vara full på jobbet. Annars kommer det mest att handla om mitt favoritdjur: vildsvinet.

Erik Haag gjorde sitt mediala genombrott i början av 90-talet med sina busringningar i P3:s Hassan. Genom åren har hans humor fått stort utrymme i TV, så som c/o Segemyhr, Pappas pengar, Roast på Berns och Pentagon, för att bara nämna några av alla de program han har arbetat med. Men Erik har även gjort de populära matprogrammen Sjön suger, Landet brunsås och Historieätarna samt varit i finalen i På spåret och programledare för kultprogrammet

– Trots att jag jobbar mycket med humor så älskar jag seriösa, allvarliga ämnen och engagerade personer i viktiga sammanhang, säger Erik.

Missa inte Eriks Sommarprogram i P1, klockan 13 den 9 augusti.

Talarforum tipsar även om andra spännande Sommarvärdar: Theodor Kallifatides (11 juli), Jenny Strömstedt (13 juli) och Li Pamp (29 juli)

Erik Haag

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta