Googles bäst bevarade hemlighet

Annika Steiber

Annika Steiber har ägnat närmare ett år åt att på plats studera hur företaget Google leder och organiserar sig för att upprätthålla en hög innovativ förmåga. Baserat på vad hon fann har hon nu färdigställt sin bok Googlemodellen, som kommer ut i april i år (2014). Boken kommer visa hur företag som Google har förändrat allmän praxis vad gäller management för kontinuerlig innovation i en värld där förändringstakten går allt snabbare och företags förmåga att förnya sitt ledarskap och organisation blir avgörande för långsiktig konkurrenskraft.

– Mjuka faktorer spelar en oerhört stor roll, framför allt den företagskultur som grundarna bar med sig från början och som sen har utvecklats medvetet för att styra hela företaget mot ständig innovation. Slående är också det fokus Google har på att få in rätt individer i företaget och utveckla dem, säger Annika Steiber.

Kärnan i Annika Steibers studie består av en unik ettårig studie om drivkrafterna för innovation på Google och innehåller exempel på hur företaget har tillämpat nya oortodoxa managementprinciper i sitt ledarskap och sin organisation. Boken Googlemodellen erbjuder också viktiga tips till företagsledare och andra förändringsledare till hur företag kan transformera sin managementmodell i syfte att skapa och kvarhålla en ökad förmåga till kontinuerlig innovation.

Frukost föreläsning om Googles hemlighet

Anna Stieber ger även föreläsningar som baseras på boken Googlemodellen. Talarforum har nöjet att kunna bjuda in till ett begränsat antal platser på en frukostföreläsning med Anna Stieber. Där kommer hon att ge ett 45 minuter långt smakprov.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2