Att hitta

Andreas Ekström

Andreas Ekström – en av våra mest anlitade föreläsare och mest efterfrågade auktoriteter för den som vill förstå den digitala revolutionens kraft – har nyss utkommit med en efterlängtad bok. Föreläsningen han nu testar får människor att tänka, ifrågasätta, grubbla, inspireras, skratta – och faktiskt gråta. "Att hitta" handlar nämligen inte bara om digitalitet, utan om Andreas Ekströms rent bokstavliga kamp för att överleva en svår sjukdom.

Boken har hyllats unisont av svenska kritiker de senaste dagarna:

Dagens Nyheter: ”Att hitta fortsätter oförtrutet att vindla sig fram mellan teknik och människa, mellan vetenskap och konst, mellan det politiska och det privata. Det är en väldigt fin liten essäsamling som får oväntat stora tankar och känslor att rusa runt i hjärnan."

Sydsvenskan: "Det här är ju bland det bästa jag läst om digitaliseringen!"

Expressen: "Här finns lärdom, en medryckande nyfikenhet och en ovilja att förenkla."

Svenska Dagbladet: "Det här är inte opportunistiskt hårdvinklat. Det är uppriktigt utforskande. Ett fint litet skolboksexempel i hur detta slags facklitteratur kan skrivas." ... "Jag kommer att använda den som en liten uppslagsbok. Inte för att hitta svar, men för att leta efter nya frågor."

Andreas Ekström Att hitta

Andreas håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han är varken ingenjör, tekniker eller programmerare. Hans perspektiv är samhället och människorna i det. Andreas målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter.

Han talar inspirerande och intresseväckande om framtidens kultur, samhälle, ekonomi och de förändrande fenomen i samhället som kommer beröra såväl det offentliga som våra privatliv. Han riktar sitt strålkastarljus på både det positiva och det negativa – på stora möjligheter och potentiella hot. Det handlar om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

Läs mer om Andreas...

Du hittar boken på Adlibris här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2