Att hitta

Andreas Ekström

Andreas Ekström – en av våra mest anlitade föreläsare och mest efterfrågade auktoriteter för den som vill förstå den digitala revolutionens kraft – har nyss utkommit med en efterlängtad bok. Föreläsningen han nu testar får människor att tänka, ifrågasätta, grubbla, inspireras, skratta – och faktiskt gråta. "Att hitta" handlar nämligen inte bara om digitalitet, utan om Andreas Ekströms rent bokstavliga kamp för att överleva en svår sjukdom.

Boken har hyllats unisont av svenska kritiker de senaste dagarna:

Dagens Nyheter: ”Att hitta fortsätter oförtrutet att vindla sig fram mellan teknik och människa, mellan vetenskap och konst, mellan det politiska och det privata. Det är en väldigt fin liten essäsamling som får oväntat stora tankar och känslor att rusa runt i hjärnan."

Sydsvenskan: "Det här är ju bland det bästa jag läst om digitaliseringen!"

Expressen: "Här finns lärdom, en medryckande nyfikenhet och en ovilja att förenkla."

Svenska Dagbladet: "Det här är inte opportunistiskt hårdvinklat. Det är uppriktigt utforskande. Ett fint litet skolboksexempel i hur detta slags facklitteratur kan skrivas." ... "Jag kommer att använda den som en liten uppslagsbok. Inte för att hitta svar, men för att leta efter nya frågor."

Andreas Ekström Att hitta

Andreas håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han är varken ingenjör, tekniker eller programmerare. Hans perspektiv är samhället och människorna i det. Andreas målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter.

Han talar inspirerande och intresseväckande om framtidens kultur, samhälle, ekonomi och de förändrande fenomen i samhället som kommer beröra såväl det offentliga som våra privatliv. Han riktar sitt strålkastarljus på både det positiva och det negativa – på stora möjligheter och potentiella hot. Det handlar om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

Läs mer om Andreas...

Du hittar boken på Adlibris här

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2