Hem > Personligheter > Annie Seel

Annie Seel

Reklamare, rallyprinsessa och motivationstalare

En av världens mest framgångsrika kvinnliga tävlingsförare, som har tävlat internationellt med både bil och på mc.

Annie Seel föreläser om vikten av att ha mod att ta steget, att sluta tänka Jante utan att våga bli bäst. Hon talar om att sätta mål, identifiera sina egna drivkrafter, att bygga team och vad som skiljer misslyckanden från framgångar. Annie har förstås ibland kallats för helt galen, men hon tar det som en komplimang för man måste våga för att vinna något. Hon menar att det är en enorm styrka att våga hitta eller bygga sin egen stege upp i karriären, arbetslivet eller livet i stort.

Annie Seel har ett annorlunda motto: "Ingen minns en fegis – man måste våga." Anledningen är att hon kan beskrivas som en äventyrerska, eller åtminstone en rallyprinsessa, fast hon är utbildad marknadsekonom, har jobbat på flera stora företag och har startat och drivit en reklambyrå och numera driver ett reklamnätverk. Hon har bl.a. kört världens tuffaste motortävling, Dakarrallyt, blivit världsmästarinna på mc med Ökenrallyt, Ironwoman på mc i USA och blivit första och högsta kvinna med mc på Mount Everest.

Nu när Annie har växlat till bilrally är den stora drömmen att starta med en egen bil i Dakarrallyt. Under säsongen 2014 kommer Annie ställa upp i biltävlingar i Sverige och även internationellt. Dessutom är Annie idéskapare till välgörenhetseventet "Art for Good" som hålls den 4 sept 2014 till förmån för Världens Barn. Annie kommer där måla en tavla som auktioneras ut och pengarna går till Världens Barns projekt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta