Alex och Sigge

Alex & Sigge

Hur man når ut i bruset

Misslyckade på var sitt håll, men tillsammans lärde sig Alex Schulman och Sigge Eklund hur man rör och berör det svenska folket.

Både Sigge Eklund och Alex Schulman har sedan 00-talets början haft en brinnande önskan att nå ut.

Alex Schulman blev ökänd över en natt när han började blogga 2007. De följande åren syntes han överallt, stångades vilt för att höras och synas, men misslyckades gång på gång eftersom han fick sparken från varenda tidning och kanal han satt foten på i media.

Sigge Eklund tillbringade 00-talet på annat sätt. Han skrev en rad smala böcker, som ingen läste, och sökte sig hela tiden till de allra mest intellektuella ytorna i media. Han blev en intellektuell kuf som bara andra kufar brydde sig om.

De träffades för första gången på en middag 2009 och där föddes idén om att göra något tillsammans. Resultatet blev podcasten som varje vecka når ut till en kvarts miljon svenskar och som två år i rad blivit framröstad till Sveriges bästa podcast. Hör Alex och Sigge berätta om den brokiga resan som ledde fram till all framgång och ta del av deras tips på hur man når ut i ett medielandskap som brusar allt högre.

Pressbilder

Alex och Sigge

Alex och Sigge

Fotograf: www.ragnvid.com

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2