Håkan Svensson

Håkan Svensson

Från färdtjänst till förarsätet - en resa i personligt ledarskap

Med stort eget ansvar och med ett personligt ledarskap utöver det vanliga bestämde sig Håkan för att bli chef över sitt liv.

Det är inte det som sker i livet som är det avgörande utan hur jag förhåller mig till det. Med de orden som ledstjärna och med välriktad handlingskraft har Håkan uppnått mål ingen trodde var möjligt.

Håkan gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell talare i många olika sammanhang. Håkan är en av världens första sjukgymnaster med CP- skada. Han dricker sitt kaffe med sugrör för att inte spilla, men behandlar ändå patienternas nackar. Det enda handikappet Håkan har - är 15 i golf.

Han ville ännu mer och sedan år 2009 har näringslivet, kommuner, regioner, föreningar och utbildningar sett nyttan av att anlitat honom som talare i många olika sammanhang. CP-skadan har aldrig varit i centrum i Håkans liv, så är den inte heller i hans inspirerande och humoristiska föreläsningar. Däremot att ta sitt ansvar för att överkomma svårigheter med ett vinnande förhållningssätt kommer alltid att stå i fokus.

Håkan är ingen supermänniska, tvärtom så hade nog sämre förutsättningar än de flesta av oss. Det han dock har är ett förhållningssätt till sig själv och andra som leder honom framåt även när vägen består av många hinder.

Oavsett vem du är eller vad du arbetar med kan du ta till dig av Håkans ständigt aktuella budskap. Han har stått på många scener genom åren, från Göteborgsteatern till matsalen på det lokala företaget. Håkan har en unik förmåga att inspirera med sin trygga, humoristiska och karismatiska scennärvaro. Med en orubblig trovärdighet får dig att inse att du kan bli chaufför i ditt eget liv.

Rubriker på hans föreläsningar:

  • Från färdtjänst till förarsätet - en resa i personligt ledarskap
  • Bemöt individen - det vinner vi alla på

Sagt om Håkan:
"Vi har anlitat Håkan vid medlemsaktiviteter ett flertal tillfällen. Varje gång med högsta betyg. Håkans föreläsning är otroligt inspirerande. Med en fantastisk energi och glädje berättar han sin historia. I publiken blir det både skratt och tårar och framför allt många tankeställare. Får Ni chansen att lyssna på Håkan - ta den!" - Eva Wallin, Finansförbundet.

Pressbilder

Håkan Svensson

Håkan Svensson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2