Hem > Personligheter > Yvonne Lin

Yvonne Lin

Medievärldens hälso- och träningsguru

Yvonne är hälsovetare och även världsmästarinna i fullkontakt kampsport. men hon är kanske ännu mer känd som den som introducerade aerobics i Sverige.

Yvonne Lin kan betecknas som medievärldens hälso- och träningsguru, och hon är egen företagare sedan trettio år. Yvonne är hälsovetare med fysiologi, pedagogik och filosofi i bagaget. Många känner henne också som världsmästarinna i fullkontakt kampsport, och många män som närkampsinstruktör och föredragshållare inom försvaret. För kvinnor är Yvonne kanske mer känd som den som introducerade aerobics i Sverige. Yvonne Lin har under flera år verkat som Sveriges Televisions hälsoexpert i Godmorgonsoffan, och har sitt eget hälso- och träningsprogram i radio. Hon är dessutom skribent och författare inom områdena hälsa och träning.

Hennes ämnen är hälsa och välbefinnande – för kroppen, själen och livet, må och prestera bättre – om hur du lyckas med din hälsoplan, från noja till nöje – från hälsofanatism till hälsovetenskap samt globalt ledarskap – om konsten att leda ett multikultföretag
Yvonnes innehållsrika liv har en unik blandning med elitidrott i Kina till boende och arbete hos Jane Fonda i fashionabla Beverly Hills och inte minst forskning och undervisning i det forna Sovjetunionen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta