Ulf Skarin
Fotograf: Henric Lindsten

Ulf Skarin

Vad innebär det nya näringslivet för dig?

Det håller snabbt på att växa fram ett helt nytt näringsliv som präglas av entreprenörskap, innovation, digitalisering, hållbarhet och teknikutveckling. Men vad innebär de här fundamentala förändringarna för mitt företag och för mig som ledare?

Ulf Skarin är tidigare chefredaktör för Veckans Affärer och arkitekten bakom varumärkets nuvarande position som det ledande affärsmediet för det nya näringslivet. Veckans Affärer har ett redaktionellt fokus på förändring och det är också vad Ulf på ett inspirerande sätt går på djupet som föreläsare. Det håller på att växa fram ett helt nytt näringsliv, ett näringsliv som präglas av entreprenörskap, innovation, digitalisering och teknikutveckling. Men också ett näringsliv som drivs av starka värderingar kring frågor som hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Vad innebär de här fundamentala förändringarna för företag och för mig som ledare? Vilka är de viktigaste affärstrenderna, vad skapar de konkret för möjligheter och möjligheter? Och varför är det en så bra idé att äta lunch med en ny människa varje dag?

Ulf är fortfarande knuten till Veckans Affärer som creative director och samtidigt en av Sveriges mest erfarna ekonomijournalister. Utifrån den erfarenheten föreläser han också om Veckans Affärers förändringsresa på en mediakarta som fullständigt håller på att ritas om. Med femtio år i ryggen som varumärke har Veckans Affärer under de senaste åren lyckats skapa en ny och innovativ position på affärsmediamarknaden med en stabil upplaga av pappersmagasinet, en kraftig ökning av sitt digitala genomslag och en position som en av Sveriges mest uppmärksammade seminariearrangörer. Hur har den resan sett ut och vilka är de avgörande insikterna längs vägen? Och varför borde alla företag egentligen lära sig tänka som ett mediavarumärke?

Ulf är också en skicklig och uppskattad redaktör och moderator för bland annat Veckans Affärers seminarier som Näringslivets mäktigaste kvinnor, Hållbarhetsdagen, Framtidsdagen och Kapitaldagen. Han har även modererat Skandias sparevent på Circus i Stockholm och leder under 2016 utbildningskonferensen EdTech Sweden på Waterfront i Stockholm som samlar över ett tusen deltagare.

Pressbilder

Ulf Skarin

Ulf Skarin

Fotograf: Henric Lindsten

PR/Kommunikation

Krishantering

Missbruk / Kriminalitet

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2