Hem > Personligheter > Torkild Sköld

Torkild Sköld

Nya vägar till personligt ledarskap

Torkild Sköld är utbildad yrkesofficer och civilekonom.

Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Torkild föreläser om personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid verkställande direktör i ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Grunden för ett bra personligt ledarskap handlar om att kunna bekräfta dina egna egenskaper för att kunna möta livets möjligheter och utmaningar. Personligt ledarskap är en färskvara, precis som den fysiska konditionen och därför är det viktigt att regelbundet träna sina egenskaper för att kunna må lika bra i motgång som i medgång. Med ett starkt personligt ledarskap blir du bättre på att ta personligt ansvar, bättre på att ta beslut och ser nya vägar för att skapa nya strategier i ditt liv.

Torkilds föreläsning präglas av att han delar med sig av sina egna erfarenheter, det är högt tempo med igenkännande berättelser och aha-upplevelser, massor av skratt och fullt av verktyg som du kan börja använda dig av direkt i vardagen för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och hitta vägen till hur du leder dig själv i ditt eget liv. Inspirerande, effektivt, enkelt och mycket givande.

Lyssna gärna på ett smakprov

Personligt ledarskap

0:00
7.:13

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta