Hem > Personligheter > Annika Borg

Annika Borg

Annika Borg

Foto: Micke Lundström

Annika Borg

Teologie doktor och präst - Talar om existensiella frågor

Annika Borg har lång erfarenhet av att arbeta med de stora livsfrågorna. Hon har bland annat jobbat som häktespräst och med undervisning i livsåskådningsfrågor i radio. Hennes röst hörs allt som oftast i P!:s "Tankar för dagen".

Annika Borg är teologie doktor och präst i Svenska Kyrkan sedan 1991, men numera jobbar hon heltid som författare, skribent och föreläsare. Hon föreläser om olika frågor av existentiell natur, livsåskådningsfrågor och frågor runt religion och etik. Annika talar om hur det är att vara människa i vår tid, och om vad vi ska göra för att förbli människor, om lyckokrav och prestationsångest och om sorg och hur vi reagerar när det svåra i livet inträffar. Andra ämnen är tankar och teorier om kön och genus, om kvinnligt och manligt.

Annika Borg har lång erfarenhet av att arbeta med människors livsfrågor. Hon har bl.a. arbetat som häktespräst, med undervisning vid Uppsala Universitet och med livssynsfrågor i radio och i andra media. I många år har hon medverkat i P1:s "Tankar för dagen" och i tidningen amelia. Hon är författare till böckerna "Det är ingen fara, du är människa" och "Inga fler dagar inom parentes" båda utgivna på Wahlström & Widstrand.

Annika har stor erfarenhet av enskilda samtal med människor, samtal med vägledande inriktning. Hon vill stimulera och utmana oss att fundera över vad det är att vara människa i vår tid och hur vi vill leva detta härliga, besvärliga och gåtfulla liv.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta