Hem > Personligheter > Staffan Landin

Staffan Landin

Global utveckling med fokus på mänsklig utveckling

Staffan talar om fattigdomsbekämpning och mänsklig utveckling runt om i världen och gör det på ett mycket pedagogiskt sätt.

Staffan Landin samarbetade med Hans Rosling från 2002 när han besökte honom på UNDP, FN:s utvecklingsprogram för att få med FN i arbetet med att göra statistik användbar. Det ledde till ett samarbete mellan FN och Gapminder under många år.

Under den tiden började Staffan också föreläsa om global utveckling, med fokus på mänsklig utveckling. Staffan Landin slutade på FN 2005, för att koncentrera sig på föreläsningar på heltid. Under flera år har han föreläst runt om i Sverige och Europa på heltid om världens utveckling med hjälp av de grafer som Gapminder utvecklat.

Staffan Landin föreläser om fattigdomsbekämpning, mänsklig utveckling och förhållanden i världen. Han ger ett positivt perspektiv på tillvaron trots de stora problem världens står inför och han håller budskapet klart och enkelt utan att för den delen bli ytlig - tvärtom - han har statistiken som visar hans slutsatser!

Mellan 2007 och 2010 arbetade Staffan för stiftelsen Gapminder, med att göra tråkig statistik om utvecklingen i världen intressant och möjlig att förstå. Idag är han en frilansande skribent och föreläsare som sprider information om fattigdomsbekämpning, mänsklig utveckling och förhållanden i världen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta