Sascha Abdelnabi

Inspirerande och kompetent inom psykisk ohälsa bland ungdomar

Sascha Abdelnabi är en flitigt använd föreläsare och inspiratör med stor kompetens inom psykisk ohälsa socialt och pedagogiskt arbete

Sascha Abdelnabi föreläser om ungdomar i riskzonen, familjer i kris, problematiken kring ungdomar med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (ADHD, ADD etc.) samt ger praktisk handledning i hur man kan möta dessa människor för att få dem till en ljusare vardag. Han har under hela sitt vuxna liv arbetat med ungdomar och unga vuxna. Han började sin karriär som kamratstödjare och har tillbringat 10 somrar som kolloledare/biträdande chef på Barnens Ö, behandlingsassistent på ett ungdomsboende/skyddat boende i fem år, massör och fystränare för ett elitlag i innebandy 8 år. Övervakare för frivården, ledsagare för unga straffade samt Idrottslärare i 12 år.

Sascha Abdelnabi växte själv upp i förorten Högdalen söder om Stockholm. Redan i början av årskurs 7 visste Sascha att han ville bli Idrottslärare och efter gymnasiet utbildade han sig till Idrottslärare, massör och personlig tränare på GIH i Stockholm.

År 2007 startade han ett företag för att bättre kunna möta de ungdomar som inte passade in i skolmönstret. Han ville lyfta fram individens mående och inte bara skolmålen. Från och med 2009 har han arbetat heltid inom socialt arbete och öppenvård för att hjälpa de ungdomar och familjer som far illa.

År 2010 kom Sascha Abdelnabi till sista gallringen av stipendiet Kompassrosen som delas ut av Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap för sitt arbete med ungdomar och familjer i riskzonen

Idag arbetar Sascha som Särskilt kvalificerad kontaktperson och Umgängesstöd. Han handleder familjehem samt handleder fyra anställda i sitt företag.

Vid sidan om sina uppskattade föreläsningar är Sascha även en erfaren och ofta anlitad konferencier och moderator.

Pressbilder

Sascha Abdelnabi

Liknande profiler

Utbildande processledare

Sjukdom / Handikapp

Missbruk / Kriminalitet

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });