Hem > Personligheter > Sascha Abdelnabi

Sascha Abdelnabi

Inspirerande och kompetent inom psykisk ohälsa bland ungdomar

Sascha Abdelnabi är en flitigt använd föreläsare och inspiratör med stor kompetens inom psykisk ohälsa socialt och pedagogiskt arbete

Sascha Abdelnabi föreläser om ungdomar i riskzonen, familjer i kris, problematiken kring ungdomar med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (ADHD, ADD etc.) samt ger praktisk handledning i hur man kan möta dessa människor för att få dem till en ljusare vardag. Han har under hela sitt vuxna liv arbetat med ungdomar och unga vuxna. Han började sin karriär som kamratstödjare och har tillbringat 10 somrar som kolloledare/biträdande chef på Barnens Ö, Behandlingsassistent på ett ungdomsboende/skyddat boende i fem år, massör / fystränare för ett elitlag i innebandy 8 år. Övervakare för frivården, ledsagare för unga straffade samt Idrottslärare i 12 år.

Sascha Abdelnabi växte själv upp i förorten Högdalen söder om Stockholm. Redan i början av årskurs 7 visste Sascha att han ville bli Idrottslärare och efter gymnasiet utbildade han sig till Idrottslärare, massör och personlig tränare på GIH i Stockholm.

År 2007 startade han ett företag för att bättre kunna möta de ungdomar som inte passade in i skolmönstret. Han ville lyfta fram individens mående och inte bara skolmålen. Från och med 2009 har han arbetat heltid inom socialt arbete och öppenvård för att hjälpa de ungdomar och familjer som far illa.

År 2010 kom Sascha Abdelnabi till sista gallringen av stipendiet Kompassrosen som delas ut av Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap för sitt arbete med ungdomar och familjer i riskzonen

Idag arbetar Sascha som Särskilt kvalificerad kontaktpersson och Umgängesstöd. Han handleder familjehem samt handleder fyra anställda i sitt företag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta