Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer

Artisten och sångerskan som når ända in i hjärtat

Få personer har större erfarenhet av att stå på scen än Sarah Dawn Finer. Hon har bland annat uppträtt på Eurovision Song Contest inför 125 miljoner tittare, spelat i flera stora svenska filmer och nominerats till en guldmask för sin roll i musikalen "Jek

Sarah Dawn Finer, som har en av Sveriges bästa röster,Hon har hon släppt fyra soloalbum innan "Vinterland" – "A Finer Dawn" (2007), Moving On" (2009), "Winterland" (2010) och hennes första album på svenska, "Sanningen kommer om natten" (2012). Sarah Dawn Finer har varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna "I Remember Love" och "Moving On" som blev 2007 respektive 2009 års mest spelade svenska låtar på radio. Dessutom uppträdde hon på Eurovision Song Contest 2013 inför 125 miljoner tittare med låten "The Winner Takes It All" och har varit ute på flera framgångsrika turnéer.

Sarah har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen 2012 och senare samma år axlade hon det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. 2013 var Sarah värd i Sommar i P1 och programledde även det direktsända insamlingseventet "Musikhjälpen" i slutet av året.

Sarah Dawn Finer hyllades återigen under våren 2014 som skådespelare i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen "Cabaret" på Uppsala Stadsteater. Under sommaren var hon ute på en intim turné och var också en av huvudakterna i de storslagna konserterna "Chess in Concert" på Dalhalla. Och i augusti samma år var hon värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

Pressbilder

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2