Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Peter Rost

Peter Rost

Big Pharma whistleblower

Peter Rost är en uppmärksammad författare till böcker om hur det egentligen går till bland de stora multinationella läkemedelsbolagen. Han har beskrivits som "a professional pain in the ass".

Peter Rost är den uppmärksammade författaren till storsäljaren Sjuka Pengar, som handlade om den internationella läkemedelsindustrin. Han är just nu aktuell med sin första thriller, Vargflocken, vilken beskriver CIAs samarbete med ett läkemedelsbolag. Innan Dr. Rost blev talare och skribent för svenska och internationella tidningar arbetade han som vice president för världens största läkemedelsbolag, Pfizer, i New York. Före det jobbet var han Nordenchef och VD för Wyeth i Sverige. Under den tiden konkurrerade han med Astra-Zeneca och tog nästa hälften av Astras marknad för Losec. Men det som Peter Rost har blivit känd för är inte affärsframgångar, utan hans avslöjanden om oegentligheter inom olika läkemedelsbolag som lett till allt från böter på över 200 miljoner kronor för Pfizer, till avskedanden av höga chefer hos Astra-Zeneca i USA. Fortune beskrev Dr. Rost i en artikel som "the drug industry´s most annoying - and effective - online scourge" och hans nya karriär som "a professional pain in the ass."

Dr. Rost är den perfekte talaren för dig som vill ha någon som inte bara motiverar, utan även skakar om sin publik och som kan ge ett personligt perspektiv på etik och moralfrågor inom näringslivet och offentliga institutioner. Få personer har som Peter Rost satt sin egen karriär på spel och hans kunskap och erfarenheter har lett till talarinbjudningar till allt från investmentbolag, hedgefonder och den amerikanska senaten, såväl som till den svenska riksdagen, näringslivet, landsting och kommuner. Dr. Rost kan ge din publik en god bas för diskussion om vad ledarskap egentligen innebär och vad som bör ta vid där siffrorna tar slut.

Pressbilder

Peter Rost

Peter Rost

Företagsledare som föreläser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2