Hem > Personligheter > Per Sundin

Per Sundin

Lär dig älska förändring

Som vd för Universal Music Group i Norden har Per Sundin lyft företaget till att bli störst i Sverige och hjälpt att lyfta fram artister som Avicii, Håkan Hellström och Veronica Maggio.

Per Sundin talar under temat "Älska förändring", Han berättar bland annat om hur Universal blev framgångsrika genom att arbeta med nya digitala aktörer som Spotify istället för att hålla fast vid det gamla. Det handlar om hur man ställer om när hela ens affärsmodell blir föråldrad över en natt och hur han fick Universal Music Group att blomstra när andra i branschen krisade.

Per berättar om de misstag som musikbranschen gjorde under övergången till det digitala landskapet och om hur man tog sig tillbaka. Han berättar om hur Universal Music hårdnackat försvarade sin gamla affärsmodell samtidigt som marknaden förändrades radikalt. Men hur de till slut lärde sig att i ett medielandskap där konsumenten mer och mer dikterar villkoren måste man samarbeta med konkurrenterna istället för att försöka sänka dem.

Per är VD för Universal Music i Sverige sedan början av 2008. Han arbetade tidigare hos Sony Music och var VD för Sony BMG i Sverige från 2004 (då Sony och BMG slogs ihop) till 2008.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta