Peder Falk

Peder Falk

Skådespelare, improvisatör och underhållare

Peder Falk jobbar på Stockholms Stadsteater och har med några kollegor arbetat fram improvisationsteatern till fulländning och kan få varenda organisation att skratta sig halvt fördärvad när de improviserar fram en satir grundad på kundens verksamhet.

Peder Falk är skådespelare, improvisatör och underhållare. Han studerade vid Statens filmskola i Malmö och hör sedan 1973 till den fasta ensemblen vid Stockholms Stadsteater, där han också verkat som författare och regissör. Han filmdebuterade 1975 i TV-filmen Stumpen och har sedan dess medverkat i bland annat Fiendens fiende och Goltuppen. Mest känd är han förmodligen för sina roller som Carl Gripenhielm i Nya Tider och justitieminister Sixten Hedman i Kommissionen.

Peder Falk har tillsammans med några kollegor utvecklat improvisationen som teaterform, först i teatersport på scenen och i TV, senare i specialanpassade improvisationsföreställningar för organisationer och företag. Under senare år har han också breddat sin verksamhet och uppträtt som konferencier, moderator och debattledare, samt som föredragshållare bland annat om kreativitet, kommunikation och kroppsspråk.

Peder och hans kollega bygger upp olika scener utifrån kundens verksamhet. Det kan exempelvis handla om att organisationen genomgår en förändring och då baserar de en scen på detta och väver in riktiga medarbetare i sina samtal.

Peder och hans kollegor kan även göra kortare filmer på 5-10 minuter som tex spelas upp på en konferens. Då skriver de manus och är inne på arbetsplatsen och filmar i smyg. I filmen spelar Peder och hans kollegor olika medarbetare. Detta brukar vara riktigt roligt och uppskattat.

Peder Falk

Peder Falk

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2