Patrik Teste

Patrik Teste

Skapa förutsättningar för att nå dina mål

Patrik Testes föreläsning riktar sig till organisationer som vill att personalen skall kunna arbeta smartare snarare än hårdare för att skapa högre produktivitet, och för grupper som vill ha verktyg för att öka sannolikheten att lyckas nå sina mål.

Patrik Teste talar om hur man beslutar sig för att göra något och får det gjort. Patrik är Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och jur. kand. och har arbetat som finansman i London för bl.a. Goldman Sachs, Merrill Lynch och Barclays, och som entreprenör sedan han startade sitt första företag 1994. 2012 beslöt han sig för att dela med sig av den filosofi han levt efter sedan tonåren och brinner för.

Patrik talar om hur du skapar förutsättningar för att kunna uppnå det du vill. Han förklarar varför det är viktigt ha en tydlig vision och strategi, förutsättningar för att kunna skapa gott självförtroende, diskuterar hur man bearbetar sin självkänsla, hur man ställer in sitt inre termostat och vikten av att ta hjälp av andra att utvärdera och ta emot feedback.

Sin akademiska bakgrund parat med erfarenhet av att arbeta som historieberättare som auktoriserad Stockholmsguide i fem språk och lärare i rollen som skidinstruktör gör att Patrik talar mycket med bilder, historier, enkla modeller och humor för att göra budskapet lättillgängligt. Alla har möjlighet att uppnå sina mål och att arbeta hårdare är ofta inte lösningen - det är viktigare att skapa rätt förutsättningar för att kunna lyckas.

Pressbilder

Patrik Teste

Patrik Teste

Affärsutvecklare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2