Nina Karlsdotter

Nina Karlsdotter

Framtidens ledarskap

Är du nyfiken på framtidens ledarskap? Nina Karlsdotter delar med sig av visioner och värderingar som leder dig och dina medarbetare i rätt riktning.

Nina Karlsdotter är en lysande föreläsare inom ledarskap/medarbetarskap med kommunikation och beteendevetenskapen som bas. Hennes förmåga att skapa insikt och förmedla kunskap med humor, energi och integritet är unik.

Ninas mission är att skapa möjligheter och miljöer där människor vill, kan och får utvecklas i sitt ledarskap och i sitt liv. En utmanande uppgift i ett land med en kultur där vi inte ska tro att vi är något och inte tror att vi kan något. Den svenska kulturens reaktiva kommunikationsmönster och otränade förmåga att gå till handling kräver att vi ser världen med nya ögon.

Nina Karlsdotter är västerbottenstjejen med internationell bakgrund som föreläser med kunskap, passion och glimten i ögat. Med arbetslivserfarenhet som chef, projektledare, HR-specialist och karriärcoach har hon en stor ryggsäck av erfarenheter, metoder och modeller för att kunna stödja individen och gruppen till utveckling. Hon är uppvuxen utomlands, med tid i krigets Iran, paradiset Malaysia och ett oroligt Algeriet och senare som vuxen i USA. Det egna mötet med Sverige som 16 åring på Lundsbergs Internatskola blev en kulturkrock som hon fick kämpa för att anpassa sig till, för att kunna känna sig "hemma".

Nina Karlsdotter

Nina Karlsdotter

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2