Nathalie Piehl
Fotograf: Marie Sparréus

Nathalie Piehl

Trygg och kunnig moderator

Jurist och kommunikationsspecialist som ställer rätt fråga vid rätt tidpunkt.

Nathalie Piehl är folkrättsjuristen och kommunikationsspecialisten, med bakgrund bl.a. som kommunikationschef på Röda Korset, som på kort tid blivit en mycket uppskattad moderator.

Nathalie brinner för rak, konkret och engagerande kommunikation. Hon är alltid närvarande och hennes tilltal är väl avvägt och ger en känsla av lugn och professionalism. Hon leder samtalen med kunskap, struktur, och en stor portion karisma. Inte sällan ställer hon precis den fråga som du själv just tänkt ut. Hon är alltid påläst och förbereder varje event noga bl.a. genom att förprata med alla medverkande. Dessutom är det när det verkligen gäller som Nathalie trivs som bäst. När nu alltmer livesänds eller filmas är Nathalies trygghet och erfarenhet framför kameran en stor tillgång.

Nathalies vision är att alla medverkande ska kunna slappna av och komma till sin rätt, men också att det uppdragsgivaren vill belysa faktiskt kommer fram. Nathalie ställer de rätta frågorna med förträfflig timing, hon gör det abstrakta konkret och sammanfattar vid behov så att det är tydligt för de som lyssnar. När Nathalie modererar kan såväl uppdragsgivare som medverkande och publik känna sig helt trygga.

Nathalie har stor erfarenhet av olika typer av evenemang såsom webbsändningar, pressevents, Almedalsveckan samt seminarier i riksdagen på hög nivå med såväl experter som riksdagsledamöter och ministrar.

För Nathalie är det självklart att alltid hålla tiden samtidigt som hon är lyhörd för vad som sker under seminariet och flexibel för förändringar under samtalets gång. Som moderator kan hon ta sig an ett färdigt koncept, men även leda hela processen och utveckla konceptet för evenemanget utifrån era behov.

Pressbilder

Nathalie Piehl

Nathalie Piehl

Jurist

Fotograf: Marie Sparréus

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2