Hem > Personligheter > Mats Lewan

Mats Lewan

Så ser den digitala framtiden ut - se till att anpassa dig

Har du funderat över vart världen är på väg och hur fort allt kan gå? Gör dig beredd, för förändringen har knappt satt igång!

Mats Lewan är teknikreporter och redaktör för e-tidningen Next Magasin. Som föreläsare kastar han dig in i en framtid som är både överraskande, skrämmande och hoppfull, och som närmar sig med stormsteg. Han har en djupt rotad teknikkunskap som civilingenjör och mångårig teknikreporter, men han har också en stark humanistisk ådra och scenvana som musiker och artist.

Som föreläsare lyckas han fånga in det mänskliga perspektivet på den starkt teknikdrivna förändringen som pågår i vår värld. Han är passionerat engagerad i frågan om vart vår värld är på väg, och sätter fingret på en samhällsförändring som många anar men har svårt att beskriva.

Mats Lewans redogörelse för vad vi har framför oss de närmaste decennierna är både överraskande och skrämmande – bransch efter bransch kommer att drabbas lika kraftigt som musikindustrin av digital revolution, och det är ändå bara början på vad den teknikdrivna utvecklingen innebär. Samtidigt är han hoppfull och visar hur vi kan förbereda oss på förändringen och dra nytta av den.

Visionerna är inte plockade ur luften. Med sin djupa teknikkunskap vet Mats Lewan precis vad han pratar om, men han fokuserar samtidigt mer på konsekvenserna i våra yrkes- och privatliv än på tekniken i sig. Hans talarstil är lättsam, inspirerande och medryckande men manar samtidigt till eftertanke. Föredragen är skräddarsydda för att vara relevanta för åhörarna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta