Mats Lewan

Här kommer digitaliseringens andra våg – är du beredd?

Har du redan fullt upp med digitaliseringen? Håll i dig, för nu kommer den andra vågen!

Mats Lewan är författare och forskningsanalytiker. Med en bakgrund som mångårig teknikreporter och civilingenjör med en djup kunskap om innovation, visar han hur teknik och digitalisering förändrar förutsättningarna för allt – för företag, individer och samhälle – i en ständigt accelererande takt.

När du brottas med att hänga med i digitaliseringen kastar han dig in i digitaliseringens andra våg, där teknik som AI, Internet of Things, kognitiv automation och Blockchain medför större förändringar i världen än någon tidigare teknik.

Visionerna är inte plockade ur luften. Med sin djupa teknikkunskap vet Mats Lewan precis vad han pratar om, men han fokuserar samtidigt mer på konsekvenserna i våra yrkes- och privatliv;

• hur ledarskap måste förändras i en digital värld
• vilka nya affärsmodeller som krävs när de gamla går i kras
• hur organisationer måste anpassas för digitala arbetssätt
• hur individer kan välja rätt väg i en tid av stark förändring

Mats har en gedigen kunskap om metoder för digital transformation och kan koppla föreläsningarna till konkret förändringsarbete i företag och organisationer. Som föreläsare har Mats Lewan glädje av en stark humanistisk ådra med en scenvana som musiker och artist. Hans talarstil är lättsam, inspirerande och medryckande, men föreläsningarna ger samtidigt värdefull förståelse och manar till stark eftertanke. Hans redogörelse för vad vi har framför oss de närmaste decennierna är både överraskande och hisnande. Samtidigt är han hoppfull och visar hur vi kan förbereda oss för förändringen och dra nytta av de enorma möjligheter den erbjuder.

Föredragen är skräddarsydda för att vara relevanta för åhörarna.

Mats Lewan arbetar också som moderator vid evenemang av alla storlekar med uppdrag från en rad av världens största teknik- och finansbolag. Hans styrka är en bred teknikkunskap kombinerat med en gedigen scenvana. Med professionell förberedelse ställer han relevanta och väl valda frågor till talarna, samtidigt som han bygger en fin publikkontakt och bidrar på så sätt till att göra evenemanget både givande och engagerande.

Pressbilder

Artiklar

Mats Lewan

Liknande profiler

Moderatorer med en utbildande profil

Framtid