Hem > Personligheter > Martina Haag

Martina Haag

Författare och skådespelare med flera succéer bakom sig

Martina Haag menar att man måste våga att kasta sig ut i livet, att kunna ta risker även om man ibland får motgångar. Det är dessa som gör att man växer som människa.

Martina Haag är författare och skådespelare med flera böcker och filmer på sin meritlista, som till exempel succén Underbar och älskad av alla. Hon har även tilldelats flera förpliktande Årets Bästa-pris, som Årets Krönikör, Årets Mamma och Årets Föräldraförebild. Hon talar om hur man får balans i livet, hur man går från värsting till världsbäst och om varför livet börjar efter 40 år. Eller 50 år. Eller varför inte 70 år? Martina talar även om mod. Hur man skaffar sig modet att kunna leva det liv man egentligen vill ha, och hur man vågar trotsa sina rädslor – och vinna.

Martina Haag pratar om att våga kasta sig ut i livet, att våga ta risker och att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starka människor. Det är genom svåra tider man växer som människa och utvecklas. Martina inspirerar och ger kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger, men alltid kommit ut på andra sidan, starkare, lyckligare och med ett rikare liv.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta