Hem > Personligheter > Marika Ronthy

Marika Ronthy

Landets ledande expert på utvecklingssamtal

Kraven på chefer ökar för varje år som går. Ledarskapet har alltid varit viktigt, men nu tenderar utvecklingen att fokusera mer på samspelet mellan ledare och medarbetare.

Marika Ronthy brukar beskrivas som en av landets ledande experter på utvecklingssamtal. Hon är legitimerad psykolog i botten och arbetar som handledare, författare och föreläsare och har i många år undervisat i ledarskap vid Stockholms Universitets School of Business som bedriver uppdragsutbildning för Executive MBA. Marika Ronthy föreläser om den nya generationen av utvecklingssamtal och om det svåra samtal som chefer förr eller senare stöter på. Hon talar även om det goda samtalet och om kommunikation på arbetsplatsen och hon lanserar även det nya begreppet LQ eller ledarskapets intelligens.

Marika Ronthy menar att den ökande konkurrensen, och den allt snabbare utvecklingstakten, i dag ställer allt högre krav på både chefer och medarbetare. Ledarskap har i och för sig alltid stått i fokus, men i dag bör fokus mer vara på samspelet mellan ledare och medarbetare. Utan kompetenta ledare och medarbetare som kan kommunicera med varandra klarar vi varken konkurrens eller att hantera den allt mer uppskruvade förändringstakten.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta