Marika Ronthy

Marika Ronthy

Landets ledande expert på utvecklingssamtal

Kraven på chefer ökar för varje år som går. Ledarskapet har alltid varit viktigt, men nu tenderar utvecklingen att fokusera mer på samspelet mellan ledare och medarbetare.

Marika Ronthy brukar beskrivas som en av landets ledande experter på utvecklingssamtal. Hon är legitimerad psykolog i botten och arbetar som handledare, författare och föreläsare och har i många år undervisat i ledarskap vid Stockholms Universitets School of Business som bedriver uppdragsutbildning för Executive MBA. Marika Ronthy föreläser om den nya generationen av utvecklingssamtal och om det svåra samtal som chefer förr eller senare stöter på. Hon talar även om det goda samtalet och om kommunikation på arbetsplatsen och hon lanserar även det nya begreppet LQ eller ledarskapets intelligens.

Marika Ronthy menar att den ökande konkurrensen, och den allt snabbare utvecklingstakten, i dag ställer allt högre krav på både chefer och medarbetare. Ledarskap har i och för sig alltid stått i fokus, men i dag bör fokus mer vara på samspelet mellan ledare och medarbetare. Utan kompetenta ledare och medarbetare som kan kommunicera med varandra klarar vi varken konkurrens eller att hantera den allt mer uppskruvade förändringstakten.

Pressbilder

Marika Ronthy

Marika Ronthy

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }