Hem > Personligheter > Marco Helles

Marco Helles

Mångfaldens möjligheter

Marco Helles är en av landets mest efterfrågade utbildare inom mångfald. Marco har en lång bakgrund från Röda Korset där han under senare tid arbetade som nationell samordnare för mångfald och jämställdhet.

Under sin tid som Internationell sekreterare i slutet på 80-talet på Studieförbundet Bilda utvecklade Marco MOD-konceptet och ledde utvecklingsarbetet fram till 1998 då han började utbilda i Mångfaldens möjligheter på Röda Korsets Idé- och utbildningscenter i Mariefred. Där blev han chef år 2000, såväl som VD för hotell- och konferensverksamheten och som rektor för Röda Korsets folkhögskola. 2003 blev han regionchef för Röda Korset i Stockholm, för att 2006 börja arbeta med Röda Korsets stora mångfaldsprojekt.

År 2009 blev Marco nationell samordnare för humanitära frågor, folkrättsfrågor, mångfald och icke-diskriminering. Inom den internationella rödakors- och rödahalvmånerörelsen är Marco känd och efterfrågad för sitt engagemang i frågor kring "diversity and non-discrimination".
2011 startade Marco sin egna utbildnings- och konsultfirma. Han har hållt långt över 1000 utbildnings- och föreläsningstillfällen, de flesta i Sverige, men också bl.a. i USA (California Diversity and Leadership Conference), Sydafrika, Tanzania, Nederländerna, Österrike, Italien, Belgien, Danmark, Norge och Finland.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta