Måns Norlin
Fotograf: Oskar Hjelm

Måns Norlin

Framtidens samhälle

Globalisering, digitalisering och elektrifiering. Det påverkar och utvecklar vårt samhälle, men hur ser trenderna ut? Vad har vi att vänta oss, hur påverkas samhället och inte minst samhällsplaneringen? Dessa frågor är centrala i Måns föreläsning.

Det sägs att den tekniska utvecklingen aldrig kommer att gå så långsamt som nu. Framtiden är fylld med möjligheter! Med stort engagemang tar Måns Norlin oss med in i framtiden. Han visar och beskriver exempel på den exponentiella världen vi lever i. Att stå på sidan är inte ett alternativ när framtiden skapas här och nu. Måns visar hur vi alla kan vara med och skapa vår gemensamma framtid.

Måns jobbar idag som Head of Innovations for Sustainability i WSP, och driver även konsult- och föreläsningsverksamhet. Han har en doktorsexamen i hållbar samhällsutveckling och har läst vid Universitetet i Oslo, Universitetet i Göteborg och Sveriges Lantbruksuniversitet. Tidigare har han bland annat arbetat som politisk sakkunnig i det svenska Näringsdepartementet, varit konsult för globala företag som Vattenfall och Volkswagen, och suttit i det Klimatpolitiska rådet.

Måns anpassar alla föreläsningar med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för publiken. Exemplen är aktuella och hämtade både från näringslivet och politiken.

Pressbilder

Måns Norlin

Måns Norlin

Miljökonsult

Fotograf: Oskar Hjelm

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2