Hem > Personligheter > Magnus Penker

Magnus Penker

Disrupt or be Disrupted

Magnus Penker är en internationellt anlitad inspirationstalare och expert på innovation, digitalisering och globaliseringsfrågor.

I denna omvälvande tid - på en globaliserad marknad - är det avgörande att förstå vad man är bra på och hur det kan användas på bästa sätt. Digitalisering tar inte bara bort arbetstillfällen, den skapar också nya världen över. Kort och gott handlar det om att utveckla det man har med nya metoder, samtidigt som man tar kraft i omvälvande förändringar i omvärlden. Magnus har av många blivit kallad för norra Europas innovations-guru, baserat på kombinationen av praktiska erfarenheter och djup teoretisk kunskap. Som exempel kan nämnas att han tidigt i karriären blivit omnämnd som en av Sveriges förebilder när det gäller jämställt ledarskap. Han har fyra gånger tagit bolag till listan över Sveriges bästa arbetsplatser samt hjälpt bolag att vinna flera affärsplanstävlingar inklusive coachat entreprenörer till de finaste utmärkelserna utdelade av bl a kungahuset.

Magnus Penker har startat 10 bolag runt om i världen, köpt och sålt över 30 bolag, sitter i en mängd styrelser och har utvecklat en världsledande metodik och global innovationsdatabas för analys och rådgivning. Med sina bästsäljande amerikanska böcker om digitalisering och IT, samt sina 20 år som företagsledare inspirerar, utmanar och tränar Magnus på ett konkret, medryckande och utbildade sätt.

Magnus erbjuder på engelska och svenska:
• Inspirationsföreläsningar
• Konkreta workshops där du som deltagare får en personlig innovationsprofil att behålla
• Moderatorsuppdrag och Key Note Speaker

Magnus är keynotespeaker på Drucker Forum 2016 i Wien, den främsta scenen i världen för innovation och entreprenörsskap. Vill du veta vad digitalisering, innovation, automatisering och globalisering innebär för dig - låt dig då bli inspirerad av Magnus.

Magnus Penker har en BSc i Computer Science (CTH) och en MBA (Henley Business School) samt forskarstudier och forskning från bl a KTH och Rheinischen Friedrich-Wilhelms-Universität, samt har skrivit 4 böcker varav två amerikanska som översatts till flertalet språk inklusive kinesiska och japanska. Idag är han aktiv konsult på det internationella konsultbolaget Innovation360Group.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta