Magnus Hedman

Magnus Hedman

Från stjärnglans till skampåle – och vägen tillbaka

Magnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. Han är en efterfrågad föreläsare både var det gäller hans personliga livsöde, men även när det gäller motivation, team och samarbete i gruppen.

Magnus Hedman har en historia att berätta. Han var stjärna redan som ung tonåring. Sedan i Allsvenskan, landslaget och en rad proffsklubbar. Han gav allt för sin dröm. Och han fick allt han drömt om – en strålande karriär, en vacker fru, underbara barn och massor med pengar. Han var medias älskling. Han hade allt. Men när man ger allt för sin karriär finns inte mycket kvar när den är över och strålkastarljuset släcks. Det tog några ögonblick att rasera allt det som byggts upp under många år. Magnus förlorade allt. Det var smärtsamt – och mycket, mycket lärorikt.

Livet efter fotbollen blev till en början till en katastrof, många dumma beslut ledde till några år av misär. Magnus har nu tagit ansvar för sina handlingar och berättat sanningen för sig själv och alla andra. Allt finns att läsa om i hans bok "När Ljuset Släcks" som kom ut i maj 2012.

Nu berättar Magnus Hedman sin historia. Den handlar om alla offer man måste göra för att nå sina mål och vad det kan kosta senare i livet. Om hur han kunde lyckas i fotbollsvärlden och sedan känna sig så vilsen när han lagt målvaktshandskarna på hyllan. Om vad lögner kan kosta och om vilken kraft sanningen kan vara, även om den är smärtsam.

Nu har du chansen att ta del av Magnus berättelse om hur det kan gå till att ta lärdom av sina misstag och om den svåra men härliga vägen tillbaka. "Den dagen jag tog mitt ansvar fullt ut och lärde av historien, positivt som negativt, var också dagen jag gav mig själv ärliga och riktiga förutsättningar för att lyckas i livet" säger Magnus.

Magnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. Han har bland annat spelat i AIK, Coventry City FC, Celtic FC och Chelsea. Han spelade i det svenska fotbollslandslaget mellan 1997 och 2002 som förstemålvakt och blev 2000 belönad med guldbollen.

Magnus Hedman föreläser även om ledarskap, personlig utveckling och team. En vanlig rubrik på föreläsningarna är "Hur blir vi ett vinnande lag över tid?". Magnus hade förmånen att få lära sig mycket av José Mourinho, världens bästa fotbollstränare och enligt många en av världens bästa ledare alla kategorier. I Slutet av Magnus sejour i Chelsea så fick han dessutom chansen att göra en lång intervju med honom om hans ledarskap och hur han ser på det. Ett material och lärdomar som är helt unika.

Pressbilder

Artiklar

Magnus Hedman

Magnus Hedman

fd. Fotbollsproffs

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2