Hem > Personligheter > Linda Skugge

Linda Skugge

Kontroversiell journalist och föreläsare

Linda Skugge talar om entreprenörskap, om att driva eget företag. Hon vill gärna inspirera alla som i smyg tänkt tanken att våga ta steget och sätta igång något eget. Hon föreläser även om nykterhet och om hur det är att vara ung för ungdomar.

Linda Skugge är en av landets mest kända journalister utbildad vid bl a Poppius journalistskola. Sedan 1993 har hon skrivit uppmärksammade krönikor i Expressen, författat tiotalet böcker bl a Fittstim. Linda har även drivit skivbolaget Starboy Recordings och arbetat på ZTV.

Enligt en undersökning i Dagens Media var Linda Skugges blogg i januari 2007 den mest lästa privatbloggen i Sverige. 2008 började hon blogga för tidningen Amelia och vann Blog Awards samma år. Linda Skugge är vd för en boksajt och driver samtidigt en egen kommunikationsbyrå.

Linda Skugge föreläser om entreprenörskap, om att driva egna företag samt att inspirera andra till att våga ta steget. Dessutom föreläser Linda även inför ungdomar om nykterhet och om hur det är att vara ung. Linda Skugge har mottagiit en rad utmärkelser bl a Årets Mama 2004 av Tidningen Mama, Haros pris 2007 samt Amningshjälpens pris 2008.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta