Hem > Personligheter > Kim Loeld

Kim Loeld

Ledarutveckling, grupputveckling och personlig utveckling

Kim Loeld talar om kommunikation i grupper och om vikten av en öppen och tydlig kommunikation för att höja effektivitet och arbetsglädje.

Kim Loeld arbetar med ledarutveckling, grupputveckling och personlig utveckling. Hon är beteendevetare med pedagogik som specialinriktning och har en Master of Science Gestalt in Organisations från University of Derby. Under sin karriär som organisationskonsult, coach och utbildare har Kim fördjupat sig i organisationers dynamik genom sin forskning kring ledarskapets villkor för kvinnor. Hon har över två decenniers erfarenhet av organisationsutveckling, utbildning och förändringsarbete inom framförallt TeliaSonera-koncernen.

Kim föreläser om kommunikation i grupper. Och hon arbetar upplevelsebaserat med grupper. I grupper där man vill höja effektiviteten och glädjen på jobbet genom att skapa den öppna och tydliga kommunikationen. Att prata med varandra istället för om varandra. Hon arbetar utifrån att dialog är A och O för effektiva organisationer. Några exempel på ämnen som Kim har på sin repertoar är makt och kön, feedback som verktyg för organisationsutveckling, det personliga ansvaret för gruppens arbetsförmåga, individens och gruppens ömsesidiga påverkan och modet att öppna sitt hjärta och höja sin röst. Organisationer, där öppen kommunikation och dialog anses vara avgörande för företagets effektivitet, glädje och utveckling, är arbetsfält för Kim Loeld.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta