Karin Klerfelt

Karin Klerfelt

Jacka upp priset! - Försäljning, förhandling och entreprenörskap

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi.

Genom åren har hon har hjälpt många chefer, medarbetare och företagare att bli bättre affärsmän och öka intäkterna för sina företag. Karin är en sann entreprenör och har genom åren drivit ett antal företag. Det har gjort att hon har koncentrerat sin yrkesmässiga kunskap till hur man gör affärer, goda och lönsamma affärer. För alla parter.

Hon erbjuder olika konsulttjänster i hela eller delar av affärsprocessen och håller kurser och föreläsningar i till exempel försäljning, förhandling, argumentation och affärsmannaskap. Karin driver även GROW - Affärsutvecklingsprogrammet för Entreprenörer och Grow- TillväxtArena, ett koncept för tillväxt med fokus på lönsamhet och expansion för Stockholms Entreprenörer.

Karin Klerfelt är även författare till flera böcker. Bland annat "Lust – Nytta – Resultat 22 tips på hur du kan bli en stjärna på att sälja", "Argumentera och få andra att göra som du vill", "Jacka upp priset. Sluta fega: Paketera och SÄLJ" och "JA2011 ha kul på jobbet".

Exempel på föreläsningar:

JACKA UPP PRISET För alla som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin affärsroll. Tycker du att ditt erbjudande är värt mer och vill höja dina priser? Upplever du det svårt inte minst utifrån det hårdare ekonomiska klimat som råder? Vill hur du kan paketera och ta betalt för dina produkter och tjänster? Du kommer att få konkreta råd om hur du driver din affär genom hela säljprocessen med fokus på tre saker: 1. skapa win/win 2. Öka kundnyttan 3. Genom det höj dina priser!

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT ARGUMENTERA OCH FÅ ANDRA ATT GÖRA SOM DU VILL! Alla befinner vi oss ibland i situationer då vi ska påverka vår omgivning. Kanske har du tankar och idéer och vill att kollegan, chefen eller kanske kunden ska göra som du vill. Oavsett om du argumenterar i arbetet, i löneförhandlingar alternativt med kunder eller i det privata livet så gäller det att kunna skapa och bemöta argument. Många av oss tycker att det är svårt, upplever att vi kommer i underläge. På denna föreläsning får du konkreta råd och tips kring hur du ska göra.

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT FÖRHANDLA – PÅ JOBBET, RUNT KÖKSBORDET OCH PÅ SEMESTERN Alla förhandlar vi Det kan vara vid middagsbordet hemma, på Marakechmarknad eller i den viktiga affärsförhandlingen. För att inte tala om den egna löneförhandlingen. I denna föreläsning får du ett koncentrat vad som gäller för att förstå hur en framgångsrik förhandling ska drivas, hur det ihop med säljet och vilka är framgångsfaktorerna? Du får tips om förhandlingsstrategier, bra repliker att ha till hands och vilka förhandlingsroller som finns!

BLI EN STJÄRNA PÅ ATT SÄLJA – OAVSETT VAD DU ÄR OCH GÖR Alla befinner vi oss ju i olika situationer när vi ska sälja. Det kan vara på kundbesöket, i möten både privat och i det offentliga livet. Vem du än är eller vad du än gör, men som med jämna mellanrum hamnar i situationer, där du behöver SÄLJA! Kan anpassas både till erfarna säljare och till dem som inte vill och inser vad de bör göra.

Alla föreläsningar kan kompletteras med någon av Karins böcker. Innehållet i föreläsningarna kan specialanpassas på olika teman på Sälj, Affärsmannaskap och Entreprenörskap.

Pressbilder

Karin Klerfelt

Karin Klerfelt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2